English

Spa centar

 

Spa centar hotela Mišić

 

Spa centar hotela Mišić je rajski kutak posvećen vašem opuštanju i osvežavanju. Uz prostrani bazen, hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo, ovaj spa centar će vam pružiti neverovatno iskustvo relaksacije i užitka.

Bazen u spa centru je prostran i osvetljen prirodnim svetlom, stvarajući mirnu i opuštajuću atmosferu. Ovde možete plivati, uroniti u osvežavajuću vodu ili jednostavno uživati u tišini i opuštanju na udobnim ležaljkama pored bazena.

Hidromasaža je idealana za relaksaciju mišića i potpuno opuštanje tela. Osetićete se kao da ste u omiljenom wellness odmaralištu, dok vas mehurići vode umiruju i masaža blago pokreće vaše telo.

Sauna je mesto gde možete uživati u toplini i koristima za vaše telo. Ovde ćete se opustiti, očistiti pore i osetiti kako napetost izmiče iz vaših mišića. Sauna je izuzetno povoljna za vaše zdravlje i opštu dobrobit.

Parno kupatilo je još jedan odličan način za dubinsko čišćenje tela i opuštanje. Topla para omogućuje vam da se osećate osveženo i obnovljeno, dok se opuštate i uživate u blagodatima ovog tradicionalnog wellness iskustva.

Spa centar hotela Mišić je oaza mira i opuštanja u kojoj možete pobeći od svakodnevnog stresa. Bez obzira tražite li opuštajući odmor ili samo trenutak za sebe, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za osveženje i revitalizaciju duha i tela.

 

Radno vreme spa centra 12-21h

 

Rezervaciju sobe - apartmana, restorana možete izvršiti i telefonom:

+38169 450 77 04
ili E-mailom
hotel@zoomisic.rs