English

Velika sala za proslave

 

Doživite vrhunski provod u našoj velikoj sali za venčanja i proslave u našem kompleksu. Sa prostorom koji oduzima dah i besprekornom pažnjom prema detaljima, naša sala će pretvoriti vaš poseban događaj u nezaboravno iskustvo.

Naša velika sala je savršeno mesto za vaša najvažnija slavlja. Bez obzira da li je u pitanju venčanje, rođendan, godišnjica ili neki drugi poseban događaj, naš tim će se pobrinuti da sve bude savršeno organizovano. Elegantna dekoracija, sofisticiran ambijent i vrhunska usluga čine našu salu pravim izborom za nezaboravne trenutke.

Naš kulinarski tim će vas očarati svojim kreativnim jelima koja će zadovoljiti svačije ukuse. Ponosni smo na vrhunski kvalitet hrane i pića koje pružamo našim gostima. Uz pažljivo osmišljene menije i izbor pića, vaša proslava će biti ne samo vizuelno zadivljujuća, već i ukusna.

Naša sala za venčanja i proslave pruža fleksibilnost da se prilagodi vašim željama i potrebama. Bez obzira na veličinu vašeg događaja, naša sala može primiti veliki broj gostiju bez da se žrtvuje udobnost i elegancija.

Uz vrhunski smeštaj, izvanrednu kuhinju i neponovljivu atmosferu, naša velika sala za venčanja i proslave pruža sve što vam je potrebno za nezaboravne trenutke. Rezervišite svoj datum danas i dozvolite nam da vam pomognemo da vaša proslava bude spektakularna. Očekujemo vas sa radošću i jedva čekamo da vam pružimo vrhunski doživljaj u našem hotelu.

Rezervaciju sobe - apartmana, restorana možete izvršiti i telefonom:

+38169 450 77 04
ili E-mailom
hotel@zoomisic.rs