English

Mala sala za proslave

 

Dobrodošli u našu intimnu i šarmantnu malu salu za proslave u našem predivnom kompleksu. Sa svojim intimnim ambijentom i pažljivo osmišljenim detaljima, naša sala je idealno mesto za vaše manje događaje i slavlja.

Iako je naša sala manja, to ne umanjuje njen šarm i eleganciju. Savršeno osvetljena i dizajnirana sa pažnjom prema detaljima, pruža intimnu atmosferu koja je savršena za manje venčanja, rođendane ili porodične proslave. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da svaki element bude pažljivo organizovan i da se stvori posebna atmosfera koja odražava vašu jedinstvenu viziju.

Naša kulinarska ekipa će vas oduševiti ukusnim jelima koja će zadovoljiti svačije nepce. Bilo da se radi o sitnim zalogajima, elegantnom koktel meniju ili intimnoj večeri, naši majstori kuhinje će vam pripremiti vrhunski gastronomski doživljaj.

Naša mala sala za proslave pruža vam i mogućnost personalizacije i prilagođavanja vašim željama. Bez obzira na to da li želite romantičnu atmosferu ili neformalnu zabavu, mi ćemo se pobrinuti da sve bude savršeno osmišljeno i organizovano.

Rezervaciju sobe - apartmana, restorana možete izvršiti i telefonom:

+38169 450 77 04
ili E-mailom
hotel@zoomisic.rs