English

Restoran hotela Misic

 

Restoran hotela Misic

Restoran Mišić nudi vrhunsko gastronomsko iskustvo koje spaja domaću i internacionalnu kuhinju. Ovdje možete uživati u širokom izboru ukusnih jela koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Restoran je elegantno uređen s ugodnom atmosferom i gostoljubivim osobljem koje će se pobrinuti da se osećate dobrodošlo. Ovde ćete doživeti vrhunsku uslugu i pažljivo pripremljena jela koja su osmišljena kako bi vam pružila nezaboravno iskustvo ukusa.

Restoran Mišić nudi spoj autentičnih specijaliteta , lokalno inspirisanih jela i mediteranske kuhinje. Probajte tradicionalne recepte pripremljene sa svežim sezonskim sastojcima. Ovi ukusi će vam pružiti pravi doživljaj lokalne kulture i gastronomije.

Bilo da se odlučite za domaće ili internacionalne specijalitete, restoran će vas oduševiti svojom širokom ponudom. Uz to, restoran koristi sveže namirnice iz lokalnih izvora kao I najkvalitetnije meso iz porodicnih mesara Mišić , što garantuje svežinu i kvalitet jela.

Uz izvrsnu hranu, restoran takođe nudi bogat izbor vina i pića koji će upotpuniti vaše gastronomsko iskustvo. Uz stručno osoblje koje vam može preporučiti savršeno vino za vaše jelo, imate priliku uživati u celovitom doživljaju ukusa.

Bilo da tražite romantičnu večeru za dvoje, porodični ručak ili poseban događaj, restoran Mišić pružiće vam nezaboravno gastronomsko iskustvo koje će zadovoljiti sva vaša očekivanja i ostaviti vas s divnim uspomenama.

 

Radno vreme restorana radnim danima 08-24 , vikendom 08-02

Rezervaciju restorana možete izvršiti telefonom: 069 450 77 04

 

 

Rezervaciju sobe - apartmana, restorana možete izvršiti i telefonom:

+38169 450 77 04
ili E-mailom
hotel@zoomisic.rs